Pensioen3daagse 2018

Op 6, 7 en 8 november is de jaarlijkse Pensioen3daagse van het online platform Wijzer in geldzaken. Tijdens dit evenement wordt intensief aandacht besteed aan pensioen. Heeft u zich al een tijdje niet in uw pensioen verdiept? Dan is het nu tijd om die documentatie weer eens uit de kast te halen of om in te loggen bij het pensioenfonds. Kortom, aan de slag.

Log in en maak kans op € 3.000,-

Op www.mijnpensioenoverzicht.nl staan al uw opgebouwde pensioenen bij elkaar. U ziet er hoeveel u van wie krijgt én wanneer u het krijgt. Ook kunt u zien wanneer uw AOW ingaat én wat er voor uw eventuele partner is geregeld. En wie van 2 tot en met 9 november 2018 inlogt, maakt ook nog eens kans op een pensioencheque van € 3.000,-. Meer informatie over deze actie staat op de website van Wijzer in geldzaken

Uw AOW-leeftijd is..

Iedereen die in Nederland woont heeft recht op AOW. U ontvangt deze uitkering van de Sociale Verzekeringsbank, de SVB. Ongeveer vijf maanden voordat u de AOW-leeftijd bereikt, ontvangt u een brief van de SVB waarmee u de AOW kunt aanvragen. Wilt u weten wanneer u AOW krijgt? Kijk dan op www.jouwaowleeftijd.nl en vul uw geboortedatum in.

Uw geldzaken op orde

 

 

Meer informatie en vragen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over uw pensioen. Hiervoor kunt u uiteraard altijd bij het pensioenfonds terecht. We helpen u graag.